Elma sirkesi ve ben:)

Eyvah bu kilolardan nasıl kurtulacağım dediğim bir dönemde tanıştık elma sirkesiyle:) Elma sirkesi uygun bir diyetle kullanıldığında zayıflatıyor.
Gençliğimizin kıymetini bilmek ve yaşlılığımızda daha sağlıklı olabilmemiz için sağlıklı beslenme biçimi oluşturmaya özen göstermeliyiz.Bu konuda bize en çok yardımcı olacak değerlerimizden biri de elma sirkesidir.Elma sirkesi sayesinde bedenimizin genel anlamda güçlenmesini sağlayabilirsiz.Sabahları aç karnına 1 bardak su,1 tatlı kaşığı elma sirkesi,1tatlı kaşığı bal içerek bedenimizin bağışıklık sistemini güçlendirebiliriz.Sadece bunlarla sınırlık değil tabiki elma sirkesinin faydaları.

Sağlığımıza faydaları;

*Sirke sindirimi kolaylaştırır. Hazımsızlığa iyi gelir. Ayrıca barsak gazına ve kabızlığa iyi gelir.Yine bağışıklık sistemini güçlendirerek nezle, grip, boğaz ağrıları gibi enfeksiyonlara yakalanmayı engeller.Sirke kandaki kolesterolu düşürerek kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu rol oynar. İçerdiği doğal asitler ve enzimlerle kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.Bunun gibi bir çok konuda faydaları bulunmaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dayıma Poz verirsem :)

3,5 yaş şerefine!

Şeker Hamurundan Pasta yaparsam !